غرزة الحشو من غرز الكروشيه التي يمكن استخدامها في عمل كوفيه كروشيه أو جاكيت كروشيه أو شغل كروشيه اطفال وفي جميع أعمال الكروشيه.

غرزة الحشو
غرزة الحشو

رمز الغرزة في الباترون

غرزة الحشو تسمى باللغة الانجليزية Single Crochet وتختصر بـ (SC)، ويرمز لها في باترونات الكروشيه بعلامة الجمع (+) أو علامة الضرب (×).

عمل غرزة حشو

هتبدأي بعمل سلسلة زي ما اتعلمنا في درس غرزة السلسلة وبعد كدا هنعمل نموذج صغير مكون من 10 سلاسل،  يعني لو عايزه ترتفعي دور لازم ترتفعي سلسلة واحدة وهو دا ارتفاع غرزة حشو.

وانتظروا في الدروس القادمة طريقة عمل غرزة النصف عمود وعمل غرزة العمود بلفة واحدة وبلفتين وثلاث لفات وطريقة عمل غرزة المنزلقة وغرز كروشيه للمبتدئين.

وهتعرفي في الدروس الجاية الفرق بين الدائرة السحرية والدائرة العادية وطريقة عملهم بكل سهولة وهيبقى فيه باترونات كروشيه كل فترة نطبق عليها اللي هنتعلمه في الدروس أول بأول.

أتمنى إني أكون قدرت أفيدك وأقدم المعلومة بطريقة صحيحة، لو عجبك المقال اعملي لايك وشير لأصدقائك.

ولو فيه استفسارات أو حاجة مش واضحة ممكن تتركي رد باستفسارك في صندوق التعليقات بالأسفل وهرد عليكي إن شاء الله.

التصنيفات: غرز كروشيه

كروشيه روان

كروشيه روان موقع يهتم بكل ما يخص فن الكروشيه من دروس تعليم الكروشيه للمبتدئات وشرح طريقة عمل الكروشيه وشرح غرز الكروشيه وتوفير باترونات كروشيه.

0 تعليق

كتابة تعليق